izjemna POS rešitev

limeMINT

limeMINT je izvrsten in enostaven (za uporabo) POS program, zasnovan za podporo poslovanja na področju gostinstva. limeMINT je s stališča porabe računalniških virov zelo učinkovit in nizko potraten ter omogoča hitro in stabilno delovanje na sodobnih IT tehnologijah kot tudi na starejših sistemih. Program je poseben ker je kreiran na osnovi znanja in izkušenj s področja gostinstva ter poznanja računalniške opreme.

Omogočite hitro in enostavno delo ter si zagotovite večjo učinkovitost in dobiček

Programska oprema limeMINT vam omogoča vodenje poljubnega števila blagajn katere so povezane v en neodvisen centraliziran sistem. Blagajniški del je spisan/osnovan/oblikovan, tako da vam in vašim zaposlenim omogoča hitro in enostavno delo z blagajnami in pripomore k večji učinkovitosti dela zaposlenih. Kot vodji/direktorju/lastniku vam limeMINT omogoča popoln nadzor nad celotnim poslovanjem. Ob nakupu programa prejmete tudi prilogo/priročnik z podrobnimi specifikacijami o programu, z veseljem pa se odzovemo tudi povabilu o podrobni predstavitvi programa na želeni lokaciji.

Prednosti programske opreme limeMINT

Programska oprema limeMINT je prilagodljiva in nastavljiva programska oprema, ki tako strežnemu osebju kot vam kot lastnikom/vodji/direktorju hkrati omogoča kvalitetno in hitro postrežbo.

  • Računi hitro in enostavno
  • Vodenje poljubnega števila blagajn povezanih v en neodvisen centraliziran sistem
  • Preprosto in hitro delo z blagajnami
  • Popoln nadzor nad samim poslovanjem kjerkoli
  • Obveščanje (z uporabo aplikacije boste kjerkoli in kadarkoli na tekočem, kaj počne vaš delovni kader)
  • Aplikacija zelo učinkovita in nizko potratna
  • Izdelava delnega računa
  • Spreminjanje načina plačila na izdanem računu

Ali se odločate za nakup davčne blagajne?

  • work-commercial-snap-1

Kako izboljšati poslovanje vašega lokala/ gostinskega obrata?

Izberite našo programsko opremo limeMINT. Garantiramo vam, da vam bomo z našim izjemnim, hitrim ter enostavnim programom poenostavili vaše delo kot vodji ter delo vaših zaposlenih, prikrajšali čas in tako zagotovili kvalitetno, učinkovito ter hitro postrežbo s katero boste tako dosegli dobre poslovne rezultate.

BREZPLAČNA PODPORA 365 DNI V LETU

Če se odločate za nakup programske opreme limeMINT vam kadarkoli pomagamo in svetujemo. Brezplačno preko e-pošte ali telefonske številke.

IZBOLJŠAJTE POSLOVNE REZULTATE

Z uporabo limeMINT poenostavite delo vam in vašim zaposlenim, izboljšajte učinkovitost dela in povečajte prihodke.

PRIHRANITE ČAS

Enostavna uporaba programa omogoča hitro, prijazno in zanesljivo postrežbo. Brezhiben postopek naročanja in zaračunavanja.