Računalniško svetovanje

Imate težave z delovanjem računalnika? Kupujete novo opremo in ste v dvomih glede primernosti nakupa? Iščete najbolj učinkovito rešitev? Ne skrbite, z našimi izkušnjami in strokovnim pristopom, bomo našli ustrezno rešitev

Mnenje strank šteje. Celovita sistemska rešitev za vodenje zadovoljstva strank. S takojšnjimi povratnimi informacijami boste lahko vedno na tekočem kaj se dogaja z vašim poslovanjem.

Evidenca vodenja projektov

Enostaven produkt za vodenje projektov, ki združuje projekte, ljudi, finance in dokumente, obenem pa izboljša učinkovitost ter sodelovanje.

Davčna blagajna za gostinstvo

Če imate restavracijo, kavarno, bar ali ponujate druge gostinske dejavnosti, vaše stranke pričakujejo hitro, prijazno in zanesljivo postrežbo. Predpogoj je brezhiben postopek naročanja in zaračunavanja. Naše podjetje vam ponuja programsko rešitev za podporo gostinskemu poslovanju – limeMINT.

Davčna blagajna za storitvene dejavnosti

Predstavljamo vam celovito programsko rešitev za mala in srednje velika podjetja. Blagajna biznismenPRO je zasnovana funkcionalno in pregledno, kar omogoča enostavno poslovanje ter vodenje vseh vrst storitvenih dejavnosti.

Davčna blagajna za nastanitvene obrate

Blagajniški sistem OrangeHOTEL je enostavna in učinkovita rešitev, namenjena podjetjem, ki se ukvarjajo z nastanitvenimi in prenočitvenimi dejavnostmi. Povečuje učinkovitost hotelskega osebja in s tem tudi zadovoljstvo hotelskega gosta.

Izposoja davčnih blagajn

Ponujamo večje število kompletov davčnih blagajn, ki so primerni za različne kratkoročne dogodke, kot so sejmi, veselice, koncerti in druge vrste prodaj na stojnicah ali premičnih mestih.

Predstavite se svojim strankam s privlačno, zgolj za QR kodo skrito digitalno ponudbo. Za podjetniški jutri vam naša edinstvena aplikacija omogoča sprotno izdelavo menija za vašo ponudbo, strankam pa stalni spletni dostop do njega preko QR kode, ki je za vaše podjetje vselej ista.

Kontrola delovnega časa

Ne glede na to ali ste majhno ali veliko podjetje, vam lahko naš produkt za registracijo delovnega časa pomaga učinkovito načrtovati in spremljati delovni čas zaposlenih.

PhoneDoctor

Dovršena aplikacija za servis, pregled in evidentiranje popravil mobilnih naprav.

Android mobilna aplikacija za odvračanje pozornosti in pomirjanje naših najmlajših, posebno ko so jokavi in nemirni.

Izdelava spletnih strani

Kakovostno izdelana spletna stran je temelj uspešne spletne predstavitve vašega podjetja. Izdelave spletne strani se lotimo z mislijo na vaš posel in njegovo rast, zato vam izdelamo stran, ki izpostavi vaše prednosti, poskrbi za dobro uporabniško izkušnjo in obiskovalce prepriča, da ste prava izbira.

Programiranje po meri

Na podlagi vaših želj izdelamo aplikacijo za osebne računalnike ali mobilne naprave. Vaša vizija je pomembna, zato za uresničitev vaših želja poskrbi usposobljen kader z dolgoletnimi izkušnjami.

ODLIČNA TEHNIČNA PODPORA

POKLIČITE NAS

POKLIČITE NAS: 041-549-989